Lördag

Igår så åkte jag och Ludde på en liten shopping runda och köpte lite nya hund leksaker, godis och schampoo till honom :) Han var så nöjd att han fick följa med in på ArkenZoo ;)
Efter de åkte vi ner till framnäs för prommenad och lite bus i solen. Så underbart väder och då vill man ju inte vara ute!
Har inte riktigt koll på längre exakt vilken vecka plus dag jag är i sen vi vart flyttade 3 dagar, måste räkna ut de igen :P Känner i alla fall hur min lilla prins sparkar som fan! Blir nog ett fotbollsproffs av han.
Idag så har Andreaz vart på hockey hela dagen, så jag packade in mig och Ludde i bilen och åkte till mamma och pappa. Så åkte vi på barn loppis i irsta med mamma och min moster, vi hittade massor av fina nästan oanvända bebiskläder. Ska lägga upp bilder sen! Så åkte vi tillbaka till mamma och pappa för att äta, så åkte vi till farmor som fyllt år, jag han också köpa en fin blomlåda i korg som jag ska ha på balkongen och plantera i ;)
Resten av kvällen spenderades ute på landet hos mina föräldrar, så gick jag över till min bästa x-granne Ulrika, Olivia (och alla andra) och deras söta chihuahuor för att snacka lite skit en stund :) Efter de så gick jag tillbaka för att äta med mamma, pappa och min moster, en lugn och skön dag :)
Nu sitter jag hemma, Ludde är nyduschad och ligger brevid mig och sover. Jag är också nyduschad, så är jag brun-utan-solad och så färgade jag ögonbrynen.
Så nu väntar jag bara på att Andreaz ska komma hem, ringde nyss för att få han att skynda på sig lite för jag tycker de är läskigt att vara hemma själv på kvällen :P Så hoppas han kommer snart :)
Lägger upp bilder sen :)

Lördag på Erikslund och i Dingtuna.

Igår så började vi med att sova ut, skönt! Sen så gjorde jag och Andreaz frukost tillsammans, åt den, gick ut med Ludde och sen iväg till Erikslund för att träffa Lisa, Johnny och Jonte (Andreaz mamma, bonuspappa och lillebror).
Vi gick runt, hittade massor med fina bebiskläder, en gravidtröja till mig och en jacka till Andreaz. Och mer som jag inte kommer på :) Vet inte hur länge vi va på Erikslund men ont i rygg, fötter och höfter fick jag i vanlig ordning. Då går jag ju lite roligt men de bjuder jag på ;) Hade jag inte vart gravid hade de nog vart lite konstigt :P
Efter våran shoppingrunda så åkte vi ut till Dingtuna för att fika, prata och spela Draw something, riktigt roligt spel på telefonen ;) Och så gav vi ett ben och klappade på lilla Tyson :)
Våran frukost och så Tyson med huvet på min mage ;)
Dom fina kläderna vi fick av Johnny och Lisa, TACK <3
Kläder som vi beställde när vi fick veta att vi väntar en liten kille :)

Torsdag/Fredag

Igår så kom Andreaz hem efter jobbet med jätte fina rosa tulpaner och min favorit choklad till mig. Och så hade han vart och handlat så han skulle laga mat, värsta lyxen! Potatisgratäng, champinjoner med philadelphiaost i ugn, så fick jag marinerad qourn filé och han åt marinerad fläskfilé med bacon. Jätte gott va de! Jag har nog världens bästa sambo <3
Igår va jag också i vecka 20 precis, så nu har jag gått halva graviditeten! Och jag känner lill killen sparkar, så de är jätte häftigt :)










Idag så har jag klippt Ted och sen Eva på förmiddagen. Sen så tog jag en promenad med Ludde och trottsade foglossningen, gick bra faktiskt! Och Ludde har blivit så duktig att gå i koppel, all träning ger resultat. Nu ligger han på golvet nedanför mig och fiser sura fisar.. Luktar förbannat illa.. Han fiser så mycket och så går han därifrån! usch... Och Andreaz håller på och fixar med sin nya telefon!
Snart ska jag dusha för vi ska hem till min syster och Daniel och äta tacos ikväll :)
Min utsikt när jag tittar ner ;)
Body butter som luktar sjukt gott! Jag och Bella hittade den på Rusta för 25:- istället för kicks som säljer den för 69:- (tror jag)
hejs!




Nu så..

Hjälp va dålig jag har vart på att skriva här nu.. Men nu så är jag igång igen.
Va hemma hos mamma igår på tjejkväll med mamma och storasyster. Vi åt pizza och kollade på nya Twilight filmen, så sjukt bra och jag längtar tills nästa kommer! Synd att de dröjer så förbannat länge bara..
På dagen igår va jag och Lina på Erikslund, hon ska ha barn samtidigt som jag. Så de blir ju extra kul att träffas då. Vi åt, shoppade bebis kläder, eller de enda jag hittade va solbrillor, förvarings grej till rummet och glas. Och så hann vi med en fika också innan vi gav oss. Jätte trevlig dag och kväll :)
Imorse gick jag upp vid 7.00 och gjorde frukost som jag åt till the voice på 5an. Och då mådde jag som en prinsessa, men så somnade jag och vaknade vid 10.30 igen med världens ryggont. Kan varken sitta, ligga eller stå för de gör så ont.. Och inte nog med det, illa mår jag också!! Just nu gör jag allt i min makt för att inte spy.. De är inte lika kul alla dagar att vara gravid.. Nu ska jag komma på nätet om det finns nåt stödbälte för ryggen..
Ska lägga upp bilder på nya håret förresten och de jag handlade igår,
men just nu är jag blek som ett papper för jag mår så illa så kortet kommer sen ;)
hejs!

HAlo

Dålig uppdatering här ;)
Jag har haft en bra helg med nära och kära i alla fall..  NY telefon har jag också fått: )
Nu ligger jag och Anderaz på soffan och spelar Draw something, trött som en råtta är jag så jag orkar inte skriva så mycket nu :P
Bebis sparkar som bara den idag ialla fall, så mysigt. Jag längtar så tills vi får träffa han <3
godnatt!

Mörk!

Nu är jag mörk hårig.. Mörkbrunt vart det, är nog ganska nöjd men jag måste vänja mig lite bara och sola lite :) Andreaz tyckte i alla fall att jag vart fin, bäst för honom ;) nu ligger jag och Ludde utslagna på soffan och pluggar medan Andreaz är i sovrummet och tittar på tv.


Hårfärg

Idag vaknade vi "tidigt" 8.20 va vi upp, Andreaz skulle iväg med Frederic på innebandey.
Så jag och Ludde drog på oss kläder och gick ut på en liten kiss och kasta boll runda innan frukost.
Nu sitter jag och dricker mitt kaffe och funderar på om jag ska färga håret?
Jag har ju tusen olika färg tuber som jag har kvar sen jag hade mitt företag.
Så nu är frågan om jag vågar färga håret mörkbrunt ;) Jag är så sjukt trött på mitt hår nu, och jag vill absolut inte klippa någon annan frilla för jag håller ju på att kämpa för fullt för att få ut mitt lockiga hår!!
Men jag kör nog på den bruna iaf.. Blir ju spännande att se om Andreaz märker nåt :)

Magnus Uggla

Hundra år senare har jag blivit förälskad i denna låt!
Klicka på länken längst ner och lyssna. Sitter och sjunger här hemma för mig själv haha. :)
Magnus Uggla har ju faktiskt många bra låtar han!

Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när du har mej när jag tar dej,
din hungrande kropp får frid,
bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.

Fast du är den finaste jag mött.
Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött.
Ja, du är den finaste jag mött.


Klicka här:
http://www.youtube.com/watch?v=AdlRbqwq4A8

Bilder

Baby boken
Sängen med bamse spjälsängsskydd, bara madrass, täcke och kudde ska ska på plats :)
Lite kläder, leksaker och skötgrejer.
Mina snoddas som dom ska se ut, kan med stolthet visa upp dessa ;)

Fredag igen, dagarna bara går..

Går fortfarande och kollar på UL bilderna och är så imopnerad och smått chockad att det faktiskt finns en liten kille i min mage. Och jag känner honom då och då under dagen, mycket tydligare nu :)
Bara längtar tills man kan känna ordenkligt och så Andreaz också kan få sig en omgång.
Lämande ju in del 1 av mitt prov i Naturkunskap som jag håller på att plugga upp. Och till min och Andreaz förvåning så fick jag GODKÄNT, jag är sp sjukt nöjd med det! För jag fattar ju absolut ingenting av Naturkunskapen :P
Nu på kvällen har jag bakat och gjort kaffe till mig och Andreaz för vi skulle ha lite fredags mys.
Men plötsligt kommer världens fjäskigaste kille emot mig och ska va jätte kramig och pussig plötsligt,
då blir man ju orolig och funderar över vad han kan ha haft sönder nu då.. Men då är det min kära svåger Daniel som tutat i han att dom ska iväg på hockeyn.. Så Andreaz lockar mig med att komma hem med choklad, och i mitt tillstånd så är ju mat, eller allt som går att tugga på en sann glädje. Så nu hoppas jag ju för hans skull att jag får min choklad ;) Men vad gör några timmar själv hemma egentligen? Ganska skönt endå, fast det säger jag ju inte så Andreaz hör. Dock läser han ju min blogg.. Hej älskling :)
Nu ska jag dricka mitt kaffe. tjo!

Vecka 19

Idag är jag inne i vecka 19, vi vart ju fram flyttade 3 dagar.
Så 8:e aug är det som gäller nu (plus, minus två veckor).
Nu har jag lämnat in mitt första uppdrag av skolan. Lite nervöst för jag har ingen aning om något känns det som,
hoppas jag får ett godkänt iaf. Andreaz va snäll ochhjälpte mig nu på kvällen med de sista, han offrade bigbrother för att hjälpa sin förvirrade tjej. Gulligt.. Även fast vi va typ dum och dummare när vi satt här ;) Till och med lill skrutt ungen i magen tyckte de va tråkigt och protesterade genom att stampa lite där inne :)
Nej, nu ska jag duscha snabbt sen SOVA! Underbara säng!
godnatt.

Ludde fis..

Idag har jag inte fått mycket gjort i plugg väg.. Men så lite kvar, så det går snabbt att göra klart så att jag kan skicka in det ikväll :)
Jag har hängt med Linnea hela dagen, vi har ätit kajen sallad och legat i min soffa hela dagen.
Jag va ut med Ludde på promenad också och tränade lite att inte dra i kopplet, han lär sig snabbt och är så duktig.
Nu ligger han brevid mig och fiser som sjutton. Luktar riktigt illa.. Vi har ju bytt foder på honom så de får vi ju fan för nu ;) Och de roliga är att han ser så himla skyldig ut när han ligger och häver ur sig sin giftiga odör :P
Nu blir det lite soff häng med Andreaz innan jag tar tag i pluggandet.
För övrigt så har vi köpt spjälsäng idag :D Lägger upp bilder sen..
hejs!

Luddes lekträff med Hero :)


Ultraljudet

Både jag och Andreaz var så himla nervösa. Och såklart fick vi vänta i 30 minuter extra, typiskt!
Jag va ju så nervös att det skulle vara tomt i magen för allt känns så sjukt overkligt!
Så jag fick lägga mig på britsen eller va det heter :P så fick jag ta fram magen och så tog läkaren på nån kall salva och på med UL grejen och där såg vi klart och tyligt våran SON <3
Just de, det blir en liten kille. De är den häftigaste upplevelse hittills. Jag kan omöjligt beskriva hur det kändes.
Det vart liksom på riktigt helt plötsligt. Och nu längtar jag så himla mycket tills vi får hålla om, pussa och krama på våran lilla son. Känns så underbart, jag kan omöjligt bli lyckligare. Inne i UL rummet så sa jag och Andreaz knappt ett ord till varann, kände bara hur han tog min hand och båda var helt stumma när vi tittade på vårat underverk.
Att det ligger en liten person i min mage just nu, som ska komma ut om 5 månader känns helt sjukt overkligt.
Fast endå mer verkligt nu när vi har sett honom. Det enda som var viktigt för oss var ju att den lilla i magen såg ut att må bra och att allt såg bra ut, vilket det gjorde. Det var bara ren nyfikenhet som gjorde att vi ville veta könet.
Och jag tror nog att Andreaz är extra nöjd, han sa på en gång att det ska bli en liten hockey kille.
Just nu så är allt så underbart och vi kan knappt vänta tills vi får träffa våran son <3
För övrigt sp lever våran lilla kille rövare i magen nu känner jag, underbart <3
Han ligger och chillar lite våran lilla kille <3
Och här ligger han och vinkar, men det ser mera ut somatt han suger på tummen.
Men när hon tog kortet så öste han på förfullt och vevade med armarna.
Han vinkade säkert till mamma och pappa ;)
Så såg vi hur han "log" och gapade. <3

Helsefyr!

Jag tycker att jag vart ganska effektiv idag. Till Andreaz förvåning så har jag vart vaken sen 6.00 och gick upp typ 6.20! Promenad med Ludde, pluggat, ätit frukost, åkt in med plugg papper, lagat mat och bakat! Och de sist nämnda gick ju rätt åt helvete! De ser ungefär ut som en 5 åring har gjort den, en begåvad 5 åring.. Jag med mitt riviga humör har ju inte tålamod till att i lugn och ro lösa problemet när jag märker att det uppstår. Nej, jag fortsätter fast jag vet att de blir åt skogen fel.. Men men, den vart god iaf.. Nu är det bara vänta på att Andreaz ska komma hem och skratta åt den ;)

Första bilden är hur kakan ska se ut.
Andra bilden är hur den tragiska verkligheten är.. Gris föda typ..


Ludde har stått på en stol och kollat ut. Han är bra go han :)


Nervös?

JA, jag har sovit så dåligt i natt! Haft Andreaz armar om mig som en sånhär luft kudde man kan ha runt nacken i bilen, dock inte därför jag sovit dåligt.. Men de va lite kul för mina kinder vart lite ihop mosade ;)
Idag är det stora dagen.. UL :))
Därför jag sovit dåligt och gick upp 06.20 samtidigt som Andreaz. För en gångsskull slapp han pussa en död fisk på morgonen, eftersom jag oftast knappt är vid liv vid den tiden, men idag fick han en riktig puss.
Ludde låg ju självklart kvar i sängen :P Men jag gick iaf upp, gjorde kaffe, mackor och mannagryns gröt :)
Och nu ska jag ta tag i plugget!
Efter ultraljudet så ska jag va lite med mamma, hon ska hjälpa mig med pluggandet.
Hon har ju en smått trögfattad dotter ;) Tur har jag som har en mamma som jobbar med sånt här!
O´hoy!

Imorgon är det dags!

Imorgon ÄNTLIGEN :D
Jag är sjukt nervös och förväntansfull.
Känns så himla overkligt och konstigt..
Men det ska bli så häftigt att se den lilla i magen, eller kanske dom små? :)

Idag har jag iaf pluggat, städat och tvättat. Älskade Ludde kom hem på eftermiddagen efter att ha sovit över hos mina föräldrar. Han har lekt med Hero och tjafsat lite med katten som absolut avskyr Ludde! :P
Så Ludde har i princip sovit hela dagen, helt slut är han! Jag fick nästan släpa ut han på promenad och de hör inte till de vanliga ;)


Nu ska vi kolla på bigbrother och sen sova. Längtar tills imorgon :D


Plugg!!

Nu ska jag fortsätta med plugget.
Jag är ju inte et minsta allmänbildad, och inte så smart alla gånger heller ;)
Men mamma säger att jag visst kan och att jag är smart och kan allt bara jag vill.. Men det är hennes jobb som mamma att ljuga på de viset ;) Jag ska göra mitt bästa i alla fall. Som tur är så är jag ju utbildad frisör och är ganska duktig på kemi och allt som hör till. Har en känsla av att jag kan ha lite nytta av de nu :)
Nu ska jag äta mina riesen, plugga och vänta på att min hund ska komma hem.
Herre gud va jag har saknat honom! Det blir så tomt och tyst här hemma utan Ludde..
Han har i allafall haft det jätte bra och lekt med Hero :)
Sen ska jag nog ta en paus för en promenad i de fina vädret.
Det här är mitt plugg häng för dagen :)

Baksidan med att vara gravid

Har precis noterat att mig mage numera pryds av bristningar.
Dom är väldigt ljusa, tack för det! Men jag vart så förvånad när jag såg dom för första gången idag..
Ringde Andreaz i panik och han har tyligen noterat dom i över en vecka.
Men han vågade inte säga något för då skulle jag tydligen bli tokig (visserligen sant, men endå)  ;)
Så nu är det bara att börja smörja magen på kvällarna, fast egentligen så är bristningar någonting som inte stör mig, dom syns knappt endå och de hör ju till en graviditet. Vi får ju ut nåt fint i slutändan endå så jag har absolut inget att klaga över :)
Idag är jag i vecka 19, tycker att tiden går så fort nu!
Känns som igår när jag tog graviditets testet som visade så svagt att man knappt såg strecket.
Jag och Andreaz sa det att de va så svagt så vi inte skulle hoppas för mycket.
Och nu sitter jag här som en liten flodko ungefär ;)
Jag växer i färdriktning, eller snarare magen. Jag känner då och då någon som gör uppror där inne, mest på kvällarna känner jag hur någon rör sig med svaga slag där inne. Andreaz är med och känner och lyssnar och pussar på magen. I början kännes det konstigt, men nu är det bara mysigt. Och även han har fått känna svaga små buffningar innifrån magenmed handen. Jag tycker att det blir starkare och starkare för varje dag som går. Men än är det endå så pass svagt att det lätt går att missa om jag springer runt.
Första tecknet på att det fanns ett liv i magen, tittar man noga ser man ett svagt streck..
Börjar bli lite tydligare.. :)
Nu började vi bli övertygade om att det inte var nåt "spök streck" innan..
Tydligare än så här kan det ju inte bli <3
Bara för att jag är som jag är ;)

Plugg

Nu har mina böcker kommit och pluggandet kan börja!
Idag känner jag mig lite piggare, dock fortfarande lite halvt död.
Min snälla pappa ska komma med mat till mig eftersom att jag är helt orkeslös!
Och så tar han med sig Ludde hem så att jag får fokusera på plugg och vila utan att behöva springa ut med han.
Och så att Ludde får komma ut och springa av sig med Hero.
Det är minst sagt väl behövt för honom efter dom här slapp dagarna..
Jätte fint väder ute, så himla skönt i solen! Älskar våren!!
Idag är det bara 2 dagar kvar till ultraljudet.. ÅÅÅ va jag längtar, känns som att varje minut går sakta sakta..

18+0 idag

Sjuk och ynklig är precis vad jag är! Och ingen Andreaz hemma heller som kan ta hand om sin sjuka gravida sambo. Men snart kommer han hem från jobbet. Jag har parkerat i sängen hela dagen, sovit och druckit vatten i hopp om att bli frisk. Har fått lite frisk luft när jag har rastat Luddis och när jag körde Andreaz till bilen vid lunch.

Imorgon börjar plugget, tur för mig att det är på distans. Annars hade jag alrig orkat! Så det ska bli kul att se hur det går för mig.. För hoppningsvis bra ;) Nu ska jag fortsätta kolla på tv i sängen med popcorn och saft :)

 

Idag är jag i vecka 18 (18+0) Och går imorgon in i vecka 19 (18+1) Tre dagar kvar till ultraljuet, då får vi veta om bebisen mår bra och växer som den ska. Ett mer exakt datum för ankomsten, hur många som gömmer sig i min mage och så ska vi ta reda på om det är en pojke eller flicka där i :) Inte för att det har någon som hellst betydelse, men jag är så nyfiken att jag inte kan hålla mig! Jag har hela tiden trott att det är en tjej, men nu börjar jag bli osäker.. Men måste jag gissa så säger jag nog tjej. Och jag skulle nog inte bli förvånad om det är tvillingar, bara en chansning ;) Och Andreaz tror att det blir en pojke. Moa och William säger båda två att et är en tjej i min mage. Så det ska bli jätte spännande och se vem/vilka som gömmer sig där i <3

Tror ni att det blir en tjej eller kille? En eller två stycken?


Nu kan fostret höra! Benen i innerörat och nerverna till hjärnan är utvecklade. Fostret kan höra ljudet av blod som pumpas genom navelsträngen och moderns hjärtslag. Det kan till och med bli skrämt av höga ljud.

Fostret kan också svälja. Han eller hon kan svälja så mycket som 1 liter fostervatten under en dag. Nya forskningsresultat indikerar att fostret redan kan känna törst. Törsten kan vara anledningen till att barnet sväljer för att hålla det skyddande fostervattnet på en jämn nivå.

Fram tills nu har fostrets skelett varit mjukt men nu börjar det att hårdna. De första benen att hårdna är de som finns i benen och i innerörat. Handflatorna har sin rätta form och nu utvecklas fingeravtrycken.

Barnet är känsligt för ljus och det kan göra grimaser, vinka och reagerar på ljud och stötar. Det är vanligt att man känner fostrets rörelser i magen för första gången i vecka 18-20. Än känns det inte som sparkar och slag - snarare som fjärilar i magen.

 

http://se.babycenter.com/video/pregnancy/weeks-15-to-20-pregnancy/

 

Så här ser bebisen ut i vecka 18.

 


Buuhu...

Eftersom att jag sovit i princip hela dagen så har jag svårt att somna nu.. Fast jag är hur trött som helst!
Gud va man känner sig liten när man är sjuk, ibland skulle jag önska mamma eller pappa va här och tog hand om mig :P

Tycker lite synd om mig själv faktiskt när jag både är sjuk och mår illa pga graviditeten, då är jag inte så kaxig inte ;) Andreaz tycker att jag är dramatisk, men så fort han har lite ont i magen så stannar hela världen upp :))

Imorgon skulle vi egentligen iväg och fira Nettan som fyller på onsdag. Men när jag är sjuk så känns det inte speciellt snällt att jag kommer och smittar alla. Speciellt när födelsedags barnet åker till Dubai snart,jag kan ju inte smitta henne då, för då vill man ju vara pigg och frisk. Så de är bäst att jag stannar hemma och ligger i sängen så jag blir frisk någon gång. Extremt tråkigt är det och rastlös är jag!!


Förresten, melodifestivalen är ju helt konstig! Jag hoppas att Loreen vinner allt! Tyckte låten va skit bra och hela hon och hennes framträdande. Så heja heja!


Nu ska jag försöka sova igen, Ludde har iaf lyckats.. Han sover som en stock :) om inte annat så kan jag ligga och känna på lilla pyret i magen, h*n lever rövare där inne <3


Seg dag!

Idag har jag vart så himla seg. Förkyl och ont i halsen.. Och gravid illamåendet från helvettet..
Så jag har legat i sängen och sovit mig igenom nästan hela dagen. Börjar kännamig bättre.
Och stackars Lude har vart lite sympati sjuk med mig, han har legat så fint och gosat med mig :)
Fast såklart har vi ju vart ut några små vändor, han fick springa lite, leta godis och hoppa lite så va han nöjd.
Han får vänta med att leka längre stuner tills jag blir pigg :)
Andreaz jobbar ju hela helgen, så han kan ju inte ta hand om mig på dagarna heller.. Det suger ju!
Ikväll kommer Bella hit. Så ska vi kolla melodifestivalen och äta och snacka skit i vanlig ordning.
Jag har haft så tråkigt hela dagen, så Anreaz har nog mest blivit lidande (telefon terror) :)
Nej, nu ska jag klä på mig så jag är redo när Bella kommer och hämtar upp mig.
Innan våran lilla helkväll börjar så ska vi handla lite på maxi!
Hoj !!

Bilder på presenterna från Lisa och Johnny :-)


Magen vecka 18 (17+5)

Magen växer på.
Och inland, mest på kvällen när jag lägger mig och tar det lugnt så känner jag hur våran bebis lever om i magen :)

På onsdag är det ultraljud, då får vi se dig för första gången <3


Fredag idag igen

Igår va vi hemma hos Johnny och Lisa och fikade.
Vi stannade kvar till 10 på kvällen tror jag. Vi åt, pratade och skrattade ;)
Hur trevligt som hellst, fast vi tyvärr va där under tråkiga omständigheter.
Idag har i alla fall vart en ganska lugn dag.. Jag och Ludde har vart till lekparken så att han fick hoppa, och springa i en klätterställning som va perfekt för honom. Man märker att han tycker att det är så kul, så agillity kommer han att älska! Så var det dags att bädda rent i sängen och tvätta lite och skura golv här hemma, klippa Marcus och sen handla.. Och där va mina krafter slut.
Andreaz jobbar kväll så jag har lite egen tid med våran älskade lilla hund och min mage :P
Men jag hade hellre haft Andreaz här också.. Och som grädde på moset så håller jag på att bli sjuk om jag inte redan är de.. Kände senare på dagen att min hals börjar göra ont, och så känner jag mig konstig i hela kroppen.
Så jag får hoppas det bara är en 24 timmars grej. Men, men det är bara att gilla läget!
Nu ligger jag i alla fall utslagen på soffan och ska hyra en film från våran apple tv grej som Andreaz (såklart) köpte förut :) Äta godis ska jag också göra, om jag inte somnar förståss.

RSS 2.0