vecka 31

Nu är lill grisen hemma igen efter 6 långa timmar på djurkliniken.
Ludde fick göra undersökning Behandling, narkos, smärtlindring, röntgen, tandröntgen, tandåtgärd och rotfyllning pga bettfel.
Känns jätte skönt att han fick göra allt så att han inte har en ond mun längre. Han hade två stycken mjölktänder som satt kvar, vilket var jätte ovanligt. Så har han för en längre tid sedan haft av två framtänder som vetrinären tog ut permanent under operationen. Dom rotfyllde hans "huggtand" och skrapade massa tandsten.
Jag bad ju även om att dom skulle runtga hans framben, vetrinären såg inget på bilderna som hon tyckte va konstigt. Men två specialister skulle kolla och se vad dom tyckte och höra av sig om det var något fel. Så håll tummarna för att våran kotte!!
Förutom allt som handlat om Ludde idag så kliver vi in i vecka 32, vilket innebär att det är 8 veckor kvar till bf. Men lillskrutten i magen kan titta ut om 6 eller 10 veckor också :).
Man både ser och känner så himla tydligt hur han/hon sparkar och rör sig. Nu är de så starkt att jag nästan blir lite störd av de ibland, men de är så mysigt endå <3
Mina rädslor inför förlossningen är inte så farliga längre.. Nu känner jag mera att jag vill träffa mitt barn, bli av med magen, all vätska, kunna röra mig normalt, inte bli arg som ett bi för minsta lilla. Tror att Andreaz är gladast av alla när hormonerna väl är borta ;) Men båda känner framför allt att vi vill pussa på och hålla i vårat barn, se vad det blir för kön, hur han/hon ser ut och vem hon/han är lik.. Vi längtar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0