Hero <3

idag har det vart ganska lugnt. har setat på soffan och väntat på min tröga sambo i hundra år. sen åkte vi till sala för att hämta nå papper till pappaledigheten. 
 
och så ringde mamma för att tala om att Hero är dålig. en sköterska hos vetrinären sa till mamma att Hero hade kennelhostan, som är ofarlig och går över snabbt utan att man gör något. men  idag ringde mamma vetrinären för Hero var så orkeslös och då sa hon att det inte är kennelhosta till mamma eftersom att gammla hundar inte brukar få det och han har vart dålig i 3 veckor nu  och hostan skulle vart borta långt innan om det hade vart den..  jävla sköterska ska fan inte yttra sig om hon inte kan!! 
iaf så fick Hero tid hos vetrinären i enköping eftersom det var fullbokat i Västerås idag, dom  kunde inte se vad ssom var fel förutom något med lungor och  hjärtat .. så då fick dom åka till strömsholm, mamma  och pappa  är där just nu med hero och väntar fortfarande på svar. dom ville inte söva honom på röntgen eftersom att han var så dålig, och han var så duktig som låg blixt still på rygg, sida och mage, till och med vetrinären var imponerad av han :)
men hoppas våran kille mår bra och får komma hem, han är ju en del av familjen. så nu är det bara vänta på att  mamma eller pappa ringer och talar  om vad som händer.. <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0